FAQ - PREGUNTES FREQÜENTS

El mitjà principal pel qual ens comunicarem és el correu electrònic. És ràpid i productiu, i tots els missatges queden registrats per evitar malentesos per ambdues parts.

A més, mantindrem una reunió estratègica via Skype.

Sóc bastant comunicatiu, així que no et preocupis, estaràs informat al llarg de tot el procés.

No et passis! Per demà no serà possible, però si que podem agilitzar i prioritzar el disseny de la teva pàgina web a un cost superior. Fes-m’ho saber en el formulari d’oferta i explica-me’n els detalls. M’agraden els reptes, però ja t’aviso que no faig miracles.

No, per a res. De fet, és molt comú que no tinguis molt clar què necessitaràs. Així que relax, prepara el que és obvi i de la resta jo me’n encarrego. T’informaré de tot el que anirem necessitant per gestar la teva web.

Per poder dissenyar la teva web alineada 100% al teu negoci, necessitaré que m’enviïs algunes dades importants. Per a això, t’enviaré diversos formularis amb preguntes que hauràs de respondre tranquil·lament.

Et demanaré informació com el tipus i nombre de pàgines que necessites per al teu web, els textos i fotos que tindrà cadascuna d’elles, webs de referència que t’agradin, quins colors vols utilitzar, quines tipografies, etc.

Però no et preocupis per això ara, trobarem tot lo necessari més endavant!

En part, això depèn de tu, i del teu temps de resposta a les meves preguntes. Es tracta d’un procés participatiu entre tu i jo.

Tan aviat rebi el teu formulari, respondré personalment amb els meus dubtes (si n’hi ha) i per confirmar-te quan estarà a punt la teva nova web.

Lo normal són entre 15 i 20 dies hàbils, encara que també has de tenir en compte la disponibilitat de treball, especialment ara amb l’oferta de llançament al 60%.

Depèn de la càrrega de treball que tingui, ja que sóc jo el que executa el 100% dels dissenys. De totes formes, estaràs informat en tot moment de quan tindràs el teu disseny.

La data que et digui serà la data de lliurament, i em comprometo a tenir-la a temps si o si.

No problem my friend.

A més del servei de disseny web, ofereixo serveis de disseny gràfic i branding, on col·laboro amb professionals qualificats per dur a terme aquesta tasca. 

Si a més del disseny de la pàgina web necessites logotip, indica-m’ho en el formulari de l’oferta i t’ho pressupostaré juntament.

El Hosting i el domini no estan inclosos en el servei. És i serà una cosa de la teva propietat sense haver d’estar lligat a mi o a d’altres dissenyadors web.

Però no et preocupis, t’assessoraré i ajudaré a escollir el que millor encaixi amb el teu projecte.

Aquesta és fàcil! Si que és necessari, és clar.

Si encara no el tens llest, relax, prepara-ho i m’ho envies un cop el tinguis. 

Els continguts de la teva web són la teva feina, ningú millor que tu mateix coneix el teu projecte. Tots els textos que apareixeran a les pàgines incloses en l’oferta me’ls hauràs de lliurar tu.

Si necessites ajuda amb la redacció dels continguts, diga-m’ho al formulari de l’oferta.

Es pot pagar a través de transferència bancària. No et preocupis, et garanteixo que el pagament és 100% segur.

Si tens problemes amb aquest mètode de pagament i/o vols proposar-me una alternativa, pots sol·licitar-la una vegada ens posem en contacte per començar el disseny web.

Probablement res.

Però perdràs l’oportunitat de tenir un disseny web únic i professional 100% personalitzat i preparat per a mostrar-te al món i captar noves oportunitats rebaixat en un 60% o 446€.

Al formulari de l’oferta hi ha un espai especialment destinat a preguntes que no t’hagi pogut respondre al llarg d’aquesta pàgina. Pots escriure’m i plantejar-me el teu dubte allí mateix.

No et tallis! Pregunta’m tot el que necessitis.